Spanje

Wil u binnenkort ook genieten van uw eigen stekje onder de Spaanse zon of wil u een opbrengsteigendom in Spanje om te verhuren? Bekijk dan zeker ons ruime aanbod aan panden aan de Costa Blanca en de Costa Calida.

Met Nederlandstalige begeleiding ter plaatse, zowel bij de bezichtiging van de panden als bij de afhandeling van de verkoop.  Ook verhuur van uw pand kan voorzien worden.  Meer info verkrijgbaar op kantoor.

Villa te Pilar de la Horadada (Spanje)

€ 204.900

Algemeen
Prijs
:
€ 204.900
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
2
Adres
:
Pilar de la Horadada (Spanje)
Bewoonbare opp.
:
112 m²
Woongedeelte
:
75 m²
Omschrijving
Nieuw project (Alejandra villas) in Pilar de la Horadada, Alicante gesitueerd tussen de stranden van Torre de la Horadada en Lo Romero Golf. De woning bestaat uit een gezellige leefruimte/eetkamer met open keuken (alle toestellen inbegrepen), twee slaapkamers met ingemaakte kasten, twee badkamers (één is en-suite) met doucheschermen, spiegel en LED verlichting, tuin (met irrigatie systeem) en privé zwembad (inbegrepen in de prijs), terras, ruim betegeld zonneterras (solarium) van 65m2, achterterras met berging, binnen- en buitenverlichting, pre-installatie airconditioning (warm/koud)