Spanje

Wil u binnenkort ook genieten van uw eigen stekje onder de Spaanse zon of wil u een opbrengsteigendom in Spanje om te verhuren? Bekijk dan zeker ons ruime aanbod aan panden aan de Costa Blanca en de Costa Calida.

Met Nederlandstalige begeleiding ter plaatse, zowel bij de bezichtiging van de panden als bij de afhandeling van de verkoop.  Ook verhuur van uw pand kan voorzien worden.  Meer info verkrijgbaar op kantoor.

Villa te Condado de Alhama (Spanje)

€ 205.000

Algemeen
Prijs
:
€ 205.000
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
2
Adres
:
Condado de Alhama (Spanje)
Bewoonbare opp.
:
245 m²
Woongedeelte
:
105 m²
Omschrijving
Gloednieuwe villa's met twee of drie slaapkamers in Condado de Alhama, Murcia, op wandelafstand van de golfbaan. Deze luxe vrijstaande villa's hebben een ruime woon/eetkamer, een open keuken, berging met wasplaats, drie slaapkamers met ingemaakte kasten, twee badkamers, een groot terras met tuin en zwembad, een zonneterras (solarium) en een oprit voor de wagen met parkeerplaats. Condado de Alhama is gesitueerd in de regio Murcia gelegen ten zuidwesten van Spanje. Het is ongeveer 30 minuten rijden landinwaarts vanaf Mar Menor en 20 minuten rijden van de Middellandse Zee, nabij Puerto de Mazarron. De Mar Menor is het grootste zoutmeer en wordt gescheiden van de zee door een smal kanaal. Dit stuk van de kustlijn staat bekend als de Costa Calida, of warme kust, in de provincie Murcia en is de warmste regio van Spanje. Alhama biedt een volledig scala aan voorzieningen, zoals supermarkten, markten, gezondheidscentra, tandartsen, bars en restaurants. De luchthaven van Corvera ligt op slechts 10 minuten rijden en de luchthaven van Alicante ligt op 1 uur rijden. Gelegen in het resort Condado de Alhama en op een steenworp van de golfbaan en van het winkelcentrum Al-Kasar. In de woonwijk Mirador del Condado Alhama Golf, de mogelijkheid om direct naast de golfbaan te wonen, in een idyllische omgeving, omringd door natuur en harmonie die samen een duurzame en gezonde levensstijl bieden. Het wooncomplex bestaat uit een groot winkelcentrum, met winkels, supermarkten, bars en restaurants. Daarnaast heeft het een fantastische 18-hole golfbaan, ontworpen door Jack Nicklaus. Met grote parken, wandelpaden en fietspaden.